



COST virtual workshop Armenia 06 July 2022		
09:00-09:15 Brussels 11:00-11:15 Yerevan	Welcome/ Opening Tigran Arzumanyan, Armenia COST National NNC Correspondent; Chairman, Scientific and Innovation Partnership Assistance Center; EU HE Coordinating, L&F and Widening NCP Katalin Alföldi, COST Global networking task leader at COST Association	15 min
	Icebreaker - Svetlana Voinova, Science Administrator at COST Association	5min
09:20-09:35 Jordan 11:20-11:35 Brussels	What is a COST Action what networking tools it offers? – Svetlana Voinova, Science Administrator at COST Association	15 min
09:35-09:40 Brussels 11:35-11:40 Yerevan	How to engage with COST Actions? - Katalin Alföldi, COST Global networking task leader at COST Association	5 min
09:40-10:10 Brussels 11:40-12:10 Yerevan	How to navigate the COST website to find the relevant COST Actions with real life exercise How to navigate in eCOST, what documents to read with an exercise to create your own eCOST profiles	30 min
10:10-10:20 Brussels 12:10-12:20 Yerevan	National participation and assistance – COST National NNC Correspondent - Tigran Arzumanyan, Armenia COST National NNC Correspondent; Chairman, Scientific and Innovation Partnership Assistance Center; EU HE Coordinating, L&F and Widening NCP Anahit Khachikyan, Leading Expert, International Grants Support Department, National Academy of Sciences of RA, EU HE NCP for MSCA, EIC & HEALTH	10 min
10:20-10:30 Brussels 12:20-12:30 Yerevan	Q & A	10 min
10:30 Brussels 12:30 Yerevan	End of workshop	